За нас

Занимаваме се с изработката на пиняти от няколко години. Опита ни показа, че тази нетрадиционна за нашият географски регион парти игра набира все по-голяма популярност.

Пинятата намира място на детски рождени дни, детски партита, както и все по-често на фирмени партита и частни събития. Пинятата радва хора и деца от всякакви възрасти.

Пинятите, които ние изработваме могат да бъдат във всякакви форми и размери. Могат да наподобяват геометрични фигури, анимационни герои, фирмени лога, филмови герои и всичко друго, което ви хрумне. Здравината им зависи според възрастта на участниците.

Какво представлява самата игра?

Според латиноамеринците пинятата олицетворява дявола. Лакомствата или каквото и да било друго съдържание на пинятата, представляват благата, които дявола отнема от хората, счупвайки пинятата те освобождават тези блага, чрез вяра, тъй като участниците са със завързани очи. Вярва се, че счупването на пинятата носи здраве и късмет на участниците.

И така завързвате пинятата, така че да виси. Добре ще е, ако имате възможност, да я завържете така че от другия край да може да се дърпа нагоре-надолу, за да е по-интересно. Завързвате очите на участниците, раздавате им пръчките, с който трявбва да удрят пинятата, завъртате ги три пъти и давате начало на играта. Добре е да има по един или най-много двама участници на интервали от 30 секунди до 1 минута, за да не стават инциденти. Задължително е присъствието на възрастен. И така участниците се редуват, доката всички лакомства не изпаднат.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите.

Общи условия

www.piniatabg.com, наричан за краткост Сайта е създаден с цел онлайн продажба на пинята и аксесоари за игра с нея. Всички цени на Сайта са крайни, с ДДС и НЕ включват суми за доставка. Суми за доставка, можете да намерите в раздел Доставка. Възможни са печатни и технически грешки, като Сайта си запазва правото да извършва корекции без предварително да уведомява своите потребители, освен ако не е настъпил договор за продажба (поръчка). В този случай Сайта се задължава да информира своевременно своите клиенти за настъпили промени.

Сайта не носи отговорност при евентуални разлики в цветовете заради екранните специфики на компютрите, таблетите и телефоните. Заявяването за закупуване на продукт (поръчка) се приема за изразено съгласие от страна на клиента относно вида и качеството на закупуваната стока.

Всяка стока закупена през Сайта може да бъде върната в 15 (петнадесет) дневен срок, считани от деня на получаването на стоката. При получаване на дефектна стока Сайта се задължава да смени стоката с нова или да въстанови заплатената сума. Всички разходи относно връщане и замяна са за сметка на Сайта.

Сайта е собственост на фирма Гифтмания.БГ ЕООД, ЕИК 203724391. За съжаление, Сайта все още няма стационарен обект (магазин, офис), който можете да посетите и закупите стока на място.

Гифтмания.БГ ЕООД, собственик на Сайта www.piniatabg.com е администратор на лични данни по ЗЗЛД. Като такъв Сайта се задължава да пази и съхранява личните данни на потребителите си. Всички лични данни, предоставени при поръчка ще бъдат използвани само и единствено за целите на Сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица. Сайта има предприети мерки за опазване от кражба или неправомерен достъп до всички лични данни, които са му предоставени.

Powered By OpenCart
Пинятабг © 2021